DE BOOM IN!

Datum:
Zondag 11/8/2019 (17u30) tem vrijdag 16/8/2019 (16u)

Locatie:
De Kluis-Sint-Joris-Weert

In gebouw Berkenhof zitten we knus en gezellig in het midden van een immens bos. Waar je ook kijkt, zie je bomen, bomen en… bomen. Ideaal dus voor een week waarin we ook letterlijk de bomen in gaan. Tijdens deze week maken we immers één dag gebruik van het touwparcours van Bosk en kruipen we tot de hoogste takken tijdens het boomklimmen onder leiding van de Boskers.

Wat:
Deze kampweek heeft net dat beetje extra, want we gaan op zoek naar een dosis adrenaline. Een touwparcours en het boomklimmen wachten op ons om overwonnen te worden. Uiteraard zorgen de WoodLeaders ervoor dat ze je kunnen verrassen met nieuwe activiteiten. Zo kan het zijn dat we een dag leven op blote voeten. We testen ook enkele nieuwe experimenten uit en trekken het bos in op zoek naar planten en kruiden voor onze eigen kruidensoep. Wees er tijdig bij, want deze week zit traditioneel snel vol.

Leeftijd:
Eerste leerjaar (afgerond) t.e.m. zesde leerjaar. Tot 14 jaar kan als je een hele grote fan bent of als je jongere broer of zus meegaat op hetzelfde kamp.

Prijs:
300 euro (10 euro korting voor broer of zus)

Inbegrepen in de prijs: dagelijks ontbijt, lunch, vieruurtje en avondeten met drank.

UiTPAS
Sinds dit jaar kan je ook je UiTPASnummer achterlaten op het inschrijvingsformulier. Zo kunnen we jullie meteen de punten toekennen waar je recht op hebt bij deelname aan een kamp.

Comments are closed.