Gezinsweekend on the water

Datum
zaterdag 18/5 om 9u tem zondag 19/5/2019 rond 16u30

Locatie
Op het water :-)

We verplaatsen ons een heel weekend met onze boot op de Demer. Het vertrekpunt ligt in de buurt van het treinstation van Diest waar je, eventueel, ook makkelijk de wagen kan parkeren. Terugkeren kan op eigen houtje of via het openbaar vervoer vanaf het eindpunt in Werchter. Onderweg houden we halt in Zichem, Aarschot en Betekom. Overnachten en koken doen we op een nabijgelegen kampeerterrein in Aarschot na afloop van de eerste vaardag. Onze WoodExperts begeleiden jullie tijdens het koken op vuur en tijdens de avondactiviteit.

Wat
Het wordt een weekend voor avontuurlijke gezinnen met WoodKids vanaf 8 jaar die kunnen zwemmen. We brengen samen een leuke tijd door op het water. De zeemansbenen worden los gegooid tijdens de pauzes door enkele leuke WoodKidactiviteiten die aan bod komen. Kom kennismaken met elkaar op zaterdagochtend en vaar dan door de woeste wateren naar de eindbestemming. Onderweg kamperen we in tenten die voor jullie aangeboden worden op een kampeerterrein in Aarschot. De plaatsen voor dit megaleuke weekend zijn beperkt dus zaag even bij mama en papa (voor één keer mag het). Dit alles doen we i.s.m. The Shelter. Zij ondersteunen ons met raad en daad op en naast het water. Je moet geen basiskennis te hebben van het kanovaren maar alle leden van je gezin moeten kunnen zwemmen. We vragen voor een goede begeleiding met minstens één volwassene per twee kinderen. Voor de kwaliteit van de trektocht beperken we het aantal deelnemers tot maximum 36 personen. Minimum aantal deelnemers is 20 personen.

Prijs
Prijs per volwassene: € 189,00
Prijs per kind (- 12 jaar): € 149,00
Extra optioneel: busrit van eindpunt naar beginpunt (prijs op aanvraag).

Inbegrepen in de prijs
Onnoemelijk veel plezier, activiteiten met deskundige begeleiding van The Shelter en de WoodExperts, voldoende lekkernijen die je helpt klaarmaken om de dag te overleven.
Afvaart Demer 2 dagen; Overnachting in tent op camping (tent wordt voorzien); 1x ontbijt, 2x lunch, 1x vieruurtje & 1x diner op houtvuur; Transport bagage; avondprogramma.
Extra snacks en drank voor overdag of 's avonds mogen zelf ook voorzien worden.

Comments are closed.