Gezinsweekend on the water

Datum
vrijdag 17/5 of zaterdag 18/5 tem zondag 19/5/2019

Locatie
Op het water. Regio Diest, Aarschot,...

We verplaatsen ons een heel weekend lang met onze boot langs rivieren die door Vlaams-Brabant en Limburg stromen. Het vertrek- en eindpunt liggen in de buurt van een treinstation, zodat je de auto bij het einde van het weekend niet meer hoeft op te halen bij het startpunt of er makkelijk heen kan.

Wat
Het exacte programma staat nog in de stijgers, maar we lichten toch al een tipje van de sluier.
Het wordt een weekend voor gezinnen waarbij we samen een leuke tijd doorbrengen op het water. De zeemansbenen worden los gegooid tijdens de pauzes door enkele van de vele leuke WoodKidactiviteiten die aan bod komen. Zo gaan we regelmatig aan land om daar nieuwe zaken te leren, te ontdekken of gewoon te ontspannen. Kom kennismaken met elkaar op vrijdagavond of zaterdagochtend en vaar dan door de woeste wateren naar de eindbestemming. Onderweg kamperen we in tenten. De plaatsen voor dit megaleuke weekend zijn beperkt dus zaag even bij mama en papa (voor één keer mag het). Dit alles doen we i.s.m. The Shelter. Zij ondersteunen ons met raad en daad op en naast het water.

Prijs
Prijzen worden weldra bekend gemaakt. Hou onze sociale media in het oog.

Inbegrepen in de prijs
Onnoemelijk veel plezier, activiteiten met deskundige begeleiding van de WoodExperts, voldoende lekkernijen van de WoodCooks om de dag te overleven.

Comments are closed.