GROEN GEWELD

Datum:
Maandag 19/8/2019 tem vrijdag 23/8/2019. Dagelijks van 8u30 tot 16u30.

Locatie:
Speelbos Bautershoven, Sint-Truiden

Diep verscholen tussen de fruitbomen van Haspengouw, ligt een magisch stukje groen. We hebben hier alles dat nodig is om er een geslaagde week van te maken. Ons speelterrein is een groot stuk bos waar er naar hartelust geravot kan worden. Check de locatie alvast eens op www.bautershof.be.

Wat:
Na een eerste geslaagde editie vorig jaar zijn we opnieuw van de partij in de mooie fruitstreek. Veel van de leuke WoodKidactiviteiten worden hier overdag gespeeld. Ook dit jaar zorgen we voor een nieuw aanbod met nog meer aandacht voor avontuur! ‘s Avonds keer je moe maar voldaan terug naar huis en vertel je straffe verhalen bij je mama en papa aan tafel. Na een lekker nachtje slapen in je eigen bed kan je er weer vol energie tegenaan! Op donderdag blijven we 1 nacht slapen in ons zelfgemaakt (tenten)kamp of de hangmatten, als het weer het toelaat tenminste. We voorzien onthaal vanaf 8u30 tot 9u. De activiteiten lopen van 9u tot 16u. Nadien kan je nog even blijven plakken van 16u tot 16u30 (behalve op vrijdag). Donderdagavond en vrijdag voorzien wij eten voor de hongerige magen na al dat gespeel.

Leeftijd:
Eerste leerjaar (afgerond) t.e.m. zesde leerjaar. Tot 14 jaar kan als je een hele grote fan bent of als je jongere broer of zus meegaat op hetzelfde kamp.

Prijs:
140 euro (10 euro korting voor broer of zus)

Inbegrepen in de prijs: 1x ontbijt op vrijdag, 1 x lunch op vrijdag, 2x vieruurtje en de drankjes die voorzien worden bij de maaltijden.

UiTPAS
Sinds dit jaar kan je ook je UiTPASnummer achterlaten op het inschrijvingsformulier. Zo kunnen we jullie meteen de punten toekennen waar je recht op hebt bij deelname aan een kamp.

Comments are closed.