In de broes!

Datum:
Zondag 7/7/2019 (18u30) tem vrijdag 12/7/2019 (16u)

Locatie:
De Hoge Rielen- Lichtaart

Eén van onze toplocaties, omdat er alles is wat we nodig hebben voor een onvergetelijke week. Het prachtige domein is één en al natuur, volledig afgesloten en nagenoeg autovrij. Met de bakfiets trekken we eropuit naar de verschillende activiteiten zoals o.a. het vlotvaren. Neem een kijkje op www.hogerielen.be.

Wat:
We verblijven op een oude militaire basis. Sluipen en camoufleren zijn hier dus de normaalste zaak van de wereld. We zetten dan ook ons beste beentje voor tijdens de ochtendgymnastiek onder leiding van DJ Pantoffel en staan paraat voor de dauwtrektocht. Onze WoodLeaders hebben een stevige training achter de rug om jullie opnieuw te voorzien van veel nieuws. We zorgen er zelfs voor dat douchen plezant wordt en slapen bij goed weer in onze eigen bivakhut. Onvergetelijke avonturen en nieuwe spelen staan op jou te wachten. De WoodLeaders kijken alvast uit naar je komst. Dit jaar starten we op zondagavond, dus hebben we een extra avond samen.

Leeftijd:
Eerste leerjaar (afgerond) t.e.m. zesde leerjaar. Tot 14 jaar kan als je een hele grote fan bent of als je jongere broer of zus meegaat op hetzelfde kamp.

Prijs:
290 euro (10 euro korting voor broer of zus)

Inbegrepen in de prijs: dagelijks ontbijt, lunch, vieruurtje en avondeten met drank.

UiTPAS
Sinds dit jaar kan je ook je UiTPASnummer achterlaten op het inschrijvingsformulier. Zo kunnen we jullie meteen de punten toekennen waar je recht op hebt bij deelname aan een kamp.

Comments are closed.