fbpx

De boom in

Datum

09 Aug 2020 19:00 - 14 Aug 2020 16:00

Locatie

De Kluis-Sint-Joris-Weert

In gebouw Berkenhof zitten we knus en gezellig in het midden van een immens bos. Waar je ook kijkt, zie je bomen, bomen en… bomen. Ideaal dus voor een week waarin we ook letterlijk de bomen in gaan. Tijdens deze week gaan we immers één dag naar een touwparcours en kruipen we tot de hoogste takken tijdens het boomklimmen onder leiding van de Boskers.

Wat

Deze kampweek heeft net dat beetje extra, want we gaan op zoek naar een dosis adrenaline. Een touwparcours en het boomklimmen wachten op ons om overwonnen te worden. Uiteraard zorgen de WoodLeaders ervoor dat ze je kunnen verrassen met nieuwe activiteiten, want buitenspelen blijft centraal staan bij ons. Zo kan het zijn dat we een dag leven op blote voeten of zonder uurwerken. We bouwen ons eigen kamp om een nacht te blijven slapen en maken een lekker kampvuurgerechtje voor de WoodCooks. Experimenteren, ontdekken en leven in de natuur staan centraal deze week. Gene stress dus! Wees er wel tijdig bij, want deze week zit traditioneel snel vol. Toch een klein stresske voor mams en paps ;-).

Leeftijd

6 - 12 jaar

Tot 14 jaar kan als je een hele grote fan bent of als je jongere broer of zus meegaat op hetzelfde kamp.

Prijs

305 euro (10 euro korting voor broer of zus).
Deze prijs omvat alle activiteiten o.a. touwparcours en boomklimmen, begeleiding, eten en drinken tijdens het kamp.

UiTPAS

Sinds dit jaar kan je ook je UiTPASnummer achterlaten op het inschrijvingsformulier. Zo kunnen we jullie meteen de punten toekennen waar je recht op hebt bij deelname aan een kamp.

Inschrijven