fbpx

Expeditie WoodSon

Datum

12 Jul 2020 18:30 - 17 Jul 2020 16:00

Deze week valt samen met het kamp “In de broes” voor WoodKids op dezelfde locatie.

Locatie

De Hoge Rielen- Lichtaart

Eén van onze toplocaties, omdat er alles is wat we nodig hebben voor een onvergetelijke week. Het prachtige domein is één en al natuur, volledig afgesloten en nagenoeg autovrij. Een eiland van rust dus. We verblijven voor deze Expeditie op een unieke slaapplek in het bos. We plaatsen onze tenten namelijk op een kampeertoren. Wil je al een glimp opvangen van jouw verblijfplaats? Check dan: (https://www.dehogerielen.be/domein/individuele-kampeerder)

Wat

12 deelnemers maximum! Wees er dus tijdig bij.

Dit kamp zit voor het eerst in ons aanbod en doet, terecht, denken aan het gelijkaardige populaire tv- programma Expeditie Robinson. Deze week gaan we op zoek naar de WoodSon van het jaar. Je strijdt dagelijks in team voor de overwinning tijdens echte WoodKidproeven. Denken, durven en doen gaan hand in hand tijdens deze expeditie. Per gewonnen proef krijgt jouw team een aantal punten en ook individueel kan je punten verdienen. Laat zien dat jij vuur kan maken in no-time en niet in je broek doet op het touwparcours. Op het einde van de week bekijken we wie zich de enige echte WoodSon mag noemen. De bekendmaking zal gebeuren in het bijzijn van de ouders op vrijdagnamiddag. Je verblijft een hele week op de kampeertoren waardoor je het gevoel krijgt in een boomhut te leven op een onbewoond eiland. Overdag moet je zelf zorgen voor je eten. ‘s Avonds zorgen onze WoodCooks voor de lekkernijen. We hebben altijd een warme en droge uitvalsbasis ter beschikking indien dit nodig zou zijn.

Dit kamp gaat door vanaf 8 deelnemers.

Leeftijd

13 - 15 jaar

Prijs

335 euro (10 euro korting voor broer of zus ook als die op het kamp “In de broes” zit.)
Deze prijs omvat alle activiteiten o.a. touwparcours, begeleiding, eten en drinken tijdens het kamp.

UiTPAS

Sinds dit jaar kan je ook je UiTPASnummer achterlaten op het inschrijvingsformulier. Zo kunnen we jullie meteen de punten toekennen waar je recht op hebt bij deelname aan een kamp.

Inschrijven