fbpx

Paas 3 Daagse

Wij hebben het enorme geluk dat we beschikken over heel flexibele monitoren en alleen buiten actief zijn. Daarom voegen we nog 3 extra dagen toe aan ons aanbod. We hopen hiermee kinderen wiens activiteit wegviel, toch een leuke ervaring te geven. Deze 3 daagse gaat volledig Coronoproof door in bubbels van 10 en met enkel buitenactiviteiten.

Datum

07 Apr 2021 08:30 - 09 Apr 2021 16:30

Wat

Veel van de leuke WoodKidactiviteiten worden hier overdag gespeeld. Ook dit jaar zorgen we voor een nieuw aanbod met nog meer aandacht voor avontuur! ‘s Avonds keer je moe maar voldaan terug naar huis en vertel je straffe verhalen bij je mama en papa aan tafel. Na een lekker nachtje slapen in je eigen bedje kan je er weer vol energie tegenaan!

We voorzien onthaal vanaf 8u30 tot 9u. De activiteiten lopen van 9u tot 16u. Nadien kan je nog even blijven plakken van 16u tot 16u30 (behalve op vrijdag). Donderdagavond en vrijdag voorzien wij eten voor de hongerige magen na al dat gespeel.

Leeftijd

2014 - 2009

De bubbels worden ingedeeld op basis van het geboortejaar. Je mag bij de inschrijving aangeven welke vriendjes bij elkaar wensen te zitten. In de mate van het mogelijke houden we daar rekening mee, maar dit kunnen we niet garanderen.

Locatie

Wezenplein Heverlee

We kunnen rekenen op de medewerking van Chiro Spirit en nemen onze vaste stek van de zomervakantie in voor deze 3 daagseg. Met een groot speelveld te midden van het groen en Heverleebos op enkele stappen verwijderd van onze deur, is dit een locatie om volop energie te tanken.

Prijs

90 euro (10 euro korting voor broer of zus)

Deze prijs omvat alle activiteiten en begeleiding. Drank, lunch en versnaperingen moet je zelf voorzien.

UiTPAS

Sinds dit jaar kan je ook je UiTPASnummer achterlaten op het inschrijvingsformulier. Zo kunnen we jullie meteen de punten toekennen waar je recht op hebt bij deelname aan een kamp.

Inschrijven

Corona-update: omwille van de blijvende dreiging nemen we dit jaar geen risico en is er in 2021 eenmalig geen slaapkamp tijdens de PAASVAKANTIE. Vanaf 2022 staat dit weer op de planning.