fbpx

Packraft & Bushcraft trip

Datum

19 Jul 2021 09:00 - 23 Jul 2021 16:30

Wat

10 deelnemers maximum! Wees er dus tijdig bij.

De Packraft & Bushcraft trip combineert waterpret met alle skills die nodig zijn om te leven in en met de natuur. We gaan het water op met onze packrafts, robuuste opblaasboten, en verkennen drie Vlaamse rivieren. Op het droge gaat de aandacht naar bushcrafttechnieken zoals primitief vuur leren maken, eten uit de natuur, kampvuur, bouwen van een shelter,... Daarnaast hebben we ook aandacht voor natuurbeleving onder de deskundige leiding van bioloog Mathias van Fagus Outdoor. We gaan op bevertocht en leren vogels spotten.

Dit kamp gaat door vanaf 6 deelnemers.

Leeftijd

2008 - 2006

Locatie

We starten deze trip op maandag vanaf onze locatie in Retie en varen over De Kleine Nete en de Demer richting de Dijle om te eindigen in Leuven.

Prijs

360 euro (10 euro korting voor broer of zus ook als die op het kamp “In de broes” zit.)
Deze prijs omvat alle activiteiten o.a. touwparcours, begeleiding, eten en drinken tijdens het kamp.

UiTPAS

Sinds dit jaar kan je ook je UiTPASnummer achterlaten op het inschrijvingsformulier. Zo kunnen we jullie meteen de punten toekennen waar je recht op hebt bij deelname aan een kamp.

Inschrijven

Corona-update: omwille van de blijvende dreiging nemen we dit jaar geen risico en is er in 2021 eenmalig geen slaapkamp tijdens de PAASVAKANTIE. Vanaf 2022 staat dit weer op de planning.