Lopend vuurtje

Datum:
Zondag 4/8/2019 (18u30) tem vrijdag 9/8/2019 (16u)

Locatie:
Sint-Pauluscentrum Rotselaar

De locatie waar het voor ons allemaal begon. We keren er heel graag terug, omdat er alles is wat we nodig hebben voor een onvergetelijke week. Het prachtige domein is één en al natuur. Stap buiten en je zit in het bos. Veel binnen zitten is hier echt geen optie. We zitten bovendien op wandelafstand van het meer van Rotselaar. De grote kampvuurkring op het domein nodigt uit om een stevig kampvuur te maken. Daarnaast is er ook de pizza-oven waar we zelf overheerlijke pizza’s maken. Neem alvast een kijkje via www.st-pauluscentrum.be/.

Wat:
In het speelbos van ons verblijf zijn er onnoemelijk veel mogelijkheden om te spelen, maar ook om kampen te bouwen. We laten de inspiratie van onze WoodKids dan ook de vrije loop. Tijdens de dagtocht is het misschien even zweten en zwoegen, maar de duik in het meer achteraf maakt heel veel goed. We bouwen hier trouwens ook ons eigen vlot waarmee we op verkenning gaan. ’s Avonds worden de grommende buiken gevuld met onze eigen pizza op houtvuur. Ook douchen wordt een feest dankzij een nu al legendarisch spel van onze WoodLeaders. Bij goed weer slapen we in onze eigen bivakhut. Onvergetelijke avonturen en nieuwe spelen staan op jou te wachten. De WoodLeaders kijken alvast uit naar je komst. We starten het kamp op zondagavond, dus hebben we een extra avond samen.

Leeftijd:
Eerste leerjaar (afgerond) t.e.m. zesde leerjaar. Tot 14 jaar kan als je een hele grote fan bent of als je jongere broer of zus meegaat op hetzelfde kamp.

Prijs:
290 euro (10 euro korting voor broer of zus)

Inbegrepen in de prijs: dagelijks ontbijt, lunch, vieruurtje en avondeten met drank.

UiTPAS
Sinds dit jaar kan je ook je UiTPASnummer achterlaten op het inschrijvingsformulier. Zo kunnen we jullie meteen de punten toekennen waar je recht op hebt bij deelname aan een kamp.

Comments are closed.