LOS DOOR DEN BOS!

Datum:
Zondag 14/4 (18u30)- vrijdag 19/4/2019 (16u)

Locatie:
Jeugdverblijf Kampidoe- Leopoldsburg

We beschikken hier over een verblijf in het midden van de bossen. Onze achtertuin is zelfs een eigen speelbos waar we volop kunnen ravotten. Daarnaast is er ook een speelweide voor onze sportieve avonturiers en kunnen we in de loop van de week een deugddoend badje nemen in het zwembad. Neem zeker een kijkje op de website van het verblijf www.kampidoe.be voor foto’s en extra info.

Wat:
Samen met onze WoodLeaders en de andere WoodKids ga je een hele week op verkenning en vorm je een hecht team. Naast onze befaamde bosspelen die we voor jullie in petto hebben, leer je nieuwe manieren om vuur te maken. Je gaat ook op zoek naar planten en kruiden om een heerlijke kruidensoep te maken samen met de WoodCooks. Onze vuile knieën wassen we af onder de douche, alvorens we een duik nemen in het zwembad. Indien het weer het toelaat, slapen we in ons zelfgemaakt kamp of in de hangmatten.

Leeftijd:
Van het eerste leerjaar t.e.m. het zesde leerjaar. Tot 14 jaar kan als je een hele grote fan bent of als je jongere broer of zus meegaat op hetzelfde kamp.

Prijs:
285 euro (10 euro korting voor broer of zus)

Inbegrepen in de prijs: dagelijks ontbijt, lunch, vieruurtje en avondeten met drank.

UiTPAS
Sinds dit jaar kan je ook je UiTPASnummer achterlaten op het inschrijvingsformulier. Zo kunnen we jullie meteen de punten toekennen waar je recht op hebt bij deelname aan een kamp.

Comments are closed.