Vlammen 2 !

Datum:
Maandag 26/8/2019 tem vrijdag 30/8/2019. Dagelijks van 8u30 tot 16u30.

Locatie:
Wezenplein Heverlee

Al voor het derde jaar op rij is dit onze vaste stek om de zomervakantie op een leuke manier af te sluiten. Met een groot speelveld te midden van het groen en Heverleebos op enkele stappen verwijderd van onze deur, is dit een locatie om volop energie te tanken.

Wat:
Veel van de leuke WoodKidactiviteiten worden hier overdag gespeeld. Ook dit jaar zorgen we voor een nieuw aanbod met nog meer aandacht voor avontuur! ‘s Avonds keer je moe maar voldaan terug naar huis en vertel je straffe verhalen bij je mama en papa aan tafel. Na een lekker nachtje slapen in je eigen bedje kan je er weer vol energie tegenaan! Op donderdag blijven we 1 nacht slapen in ons zelfgemaakt (tenten)kamp, als het weer het toelaat tenminste.
We voorzien onthaal vanaf 8u30 tot 9u. De activiteiten lopen van 9u tot 16u. Nadien kan je nog even blijven plakken van 16u tot 16u30 (behalve op vrijdag). Donderdagavond en vrijdag voorzien wij eten voor de hongerige magen na al dat gespeel.

Leeftijd:
Van het eerste leerjaar (afgewerkt) t.e.m. het zesde leerjaar. Tot 14 jaar kan als je een hele grote fan bent of als je jongere broer of zus meegaat op hetzelfde kamp.

Prijs:
140 euro (10 euro korting voor broer of zus)

Inbegrepen in de prijs: 1x ontbijt op vrijdag, 1 x lunch op vrijdag, 2x vieruurtje en de drankjes die voorzien worden bij de maaltijden.

UiTPAS
Sinds dit jaar kan je ook je UiTPASnummer achterlaten op het inschrijvingsformulier. Zo kunnen we jullie meteen de punten toekennen waar je recht op hebt bij deelname aan een kamp.

Comments are closed.