WoodTrack

Datum
Maandag 1/7/2019 (9u) tem vrijdag 5/7/2019 (16u30)

Locatie
We trekken een hele week van plaats naar plaats. Zonder dat we heel ver uit de buurt van Leuven gaan, ontdekken we toch nieuwe en verrassende plaatsen.

Wat
Nu je nog stoerder bent en wat ervaring hebt opgedaan als WoodKid ga je samen met een groep WoodJuniors op pad. Je bepaalt zelf de route naar een nieuw avontuur. Onze WoodLeaders zijn steeds in de buurt om bij te sturen waar dat nodig is. Elke dag gebruik je andere oriëntatietechnieken (kaart en kompas, GPS, altijd rechtdoortocht,…) om op zoek te gaan naar spannende activiteiten voor echte durvers.

Programma
Uittesten van een megavet touwparcours, paintball spelen met pijl en boog, slapen op de hooizolder van een boer, zelf eten maken, slapen onder de blote sterrenhemel, je eigen vlot sjorren, bekentocht, dauwtocht,...
Je leeft een hele week samen met je team in de natuur. We slapen in tenten en kruipen af en toe vuil in bed. Onze WoodCooks zijn er niet bij deze keer dus zorg je zelf voor het eten. We vertrekken maandagochtend in Leuven en komen, hopelijk, vrijdagnamiddag in stijl ook daar weer aan.


Leeftijd
13-16 jaar

Prijs
330 euro (hierin zitten de kosten voor alle spannende activiteiten zoals klimmen, vlotvaren, archerytag, maaltijden, overnachting, begeleiding,…) (10 euro korting voor broer of zus).

Inbegrepen in de prijs: dagelijks ontbijt, lunch, vieruurtje en avondeten met drank.

UiTPAS
Sinds dit jaar kan je ook je UiTPASnummer achterlaten op het inschrijvingsformulier. Zo kunnen we jullie meteen de punten toekennen waar je recht op hebt bij deelname aan een kamp.

Comments are closed.