ZOT GERAVOT

Datum:
Zondag 14/7/2019 (18u) tem vrijdag 19/7/2018 (16u)

Locatie:
Bautershof- Sint-Truiden

Diep verscholen tussen de fruitbomen van Haspengouw, ligt een magisch stukje groen. We hebben hier alles dat nodig is om er een geslaagde week van te maken. In ons kleine, maar gezellige gebouw verblijven we met 20 deelnemers. Onze voortuin is een groot stuk bos waar er naar hartelust gespeeld kan worden. Check de locatie alvast eens op www.bautershof.be.

Wat:
Samen met onze WoodLeaders en de andere WoodKids ga je een hele week op verkenning en vorm je een hecht team. Naast onze befaamde bosspelen die we voor jullie in petto hebben, leer je nieuwe manieren om vuur te maken. Je gaat ook op zoek naar planten en kruiden om een heerlijke kruidensoep te maken samen met de WoodCooks. We leggen de nadruk dus op Bushcraft. Nu en dan testen we ook enkele wetenschappelijke experimenten. Wedden dat je mama en papa je nadien niet meer binnen krijgen? Indien het weer het toelaat, slapen we in ons zelfgemaakt kamp of in de hangmatten.

Leeftijd:
Van het eerste leerjaar (afgewerkt) t.e.m. het zesde leerjaar. Tot 14 jaar kan als je een hele grote fan bent of als je jongere broer of zus meegaat op hetzelfde kamp.

Prijs:
285 euro (10 euro korting voor broer of zus)

Inbegrepen in de prijs: dagelijks ontbijt, lunch, vieruurtje en avondeten met drank.

UiTPAS
Sinds dit jaar kan je ook je UiTPASnummer achterlaten op het inschrijvingsformulier. Zo kunnen we jullie meteen de punten toekennen waar je recht op hebt bij deelname aan een kamp.

Comments are closed.