fbpx

Avontuurlijke Verjaardagsfeestjes

Ben je op zoek naar een avontuurlijk feestje, waarover er nog maanden op de speelplaats wordt nagepraat? Een feestje waar je moe maar voldaan (en best wel vuil) van thuiskomt? En waar je direct erna terug zin hebt om je kamp af te maken/nog eens in die boom te klimmen/je verder te verstoppen?

Dan ben je bij WoodKid aan het juiste adres! Hopelijk tot snel!

De WoodExperts
WoodKid vzw

Hoe gaat dit in zijn werk, zo’n feestje (en -vrijblijvende offerte) aanvragen?
  • Je leest even welke activiteiten we allemaal aanbieden, en kiest er de leukste uit!
  • Wil je er graag een initiatie vuurmaken en WoodFood bij? Dat kan!
  • Je denkt eens goed na over een datum en een tijdsslot!
  • Je vult ons aanvraag-formulier in
  • Zo simpel is het!

ACTIVITEIT + INITIATIE VUURMAKEN + WOODFOOD = TOPFEESTJE!

Lees meer

Onze feestjes

Een overzicht van alle feestjes & activiteiten die wij organiseren.

Meest gestelde vragen

Al je vragen, onmiddellijk beantwoord! Toch nog een dringende vraag? Stuur een mailtje naar verjaardagsfeestjes@woodkid.be en we nemen zo snel mogelijk contact op

Hoeveel kost zo’n feestje?

Dit hangt af van het spel, tijdsduur, en eventueel WoodFood dat jullie graag willen. Nu, om een inschatting te maken: Een feestje van 14u tot 16u30, bestaand uit Vandalen In Het Museum, Initiatie VuurMaken en WoodFood: Hotdogs voor 13 deelnemers, in één van onze vaste locaties rond Leuven komt op 23,5 euro per deelnemer. Deze prijs is inclusief btw, begeleiding door een echte WoodMaster of -Expert, al het materiaal dat nodig is, het eten en een leuk geschenkje voor de jarige.

Waar gaan die feestjes door?

De Heiberg in Kessel-Lo; Kesselberg in Kessel-Lo (geen vuurmaken) Het Bos in Haasrode; St-Joris-Weert; Mollekensberg Herent; Kortenberg; Lummen; St-Truiden; Herentals,... Heb je zelf een voorstel? Laat het zeker weten!

Moeten wij nog iets speciaals meebrengen naar het feestje qua materiaal?

Nee, alles wordt door ons voorzien qua spelmateriaal! Ook qua EHBO en vuurblusmateriaal is alles aanwezig. Alleen drinken vragen we wel om zelf mee te brengen (zie volgende vraag). Een uitzondering is bij het Target-spel, dan vragen wij dat de ouders een witte t-shirt voorzien voor de deelnemers!

Moeten wij iets voorzien van eten of drinken voor ervoor/tussendoor/erna?

Wij vragen dat het drinken altijd wordt voorzien door de ouders. Dit om misverstanden qua smaak en soort uit te sluiten (frisdrank, water, hoeveel, …). Eten hangt ervan af of jullie ook WoodFood geboekt hebben (hotdogs/smorres (marshmallows)/ chocoladefondue, spek& ei). Alles daarrond brengen wij mee! Er mag natuurlijk altijd iets anders worden meegebracht, wat van tevoren of na het spel kan uitgedeeld worden. Wel vragen we tijdens het spel snacks even achterwege te laten, om de beleving intact te laten en niet af te leiden!

Hoe zit het met de betaling? Hebben jullie dit graag cash of hoe doen we dat?

We sturen de avond of dag na het feestje altijd een mailtje met een evaluatiedocument en een factuur. Jullie kunnen dit dan gewoon overschrijven en ineens laten weten wat jullie ervan vonden!

Gaat het Vuurmaken altijd door?

Hier behouden we ons het recht om dit te vervangen door een andere manier als het té droog of te onveilig is!

Wat als het keihard regent?

Voor ons is het belangrijkste dat het een leuk feestje wordt! Als het dus té hard regent, dan zoeken we graag samen een nieuwe datum waarop we opnieuw kunnen plannen. Als het een beetje regent, zijn we ervaren genoeg om een vuurtje aan te krijgen!

Wordt mijn feestje altijd gegeven door één van de drie WoodExperts op de website?

Dit kan, maar gaat niet altijd het geval zijn. We werken ook samen met verschillende WoodMasters, andere monitoren die minstens even goed zijn!