fbpx

Join the team

Wij verwelkomen graag het hele jaar door nieuwe WoodLeaders om ons team te versterken. Ondernemende durvers die van aanpakken weten, mogen met ons mee de boom in tijdens de avonturenkampen en bij de activiteiten die we begeleiden voor evenementen van steden en gemeenten. Bij WoodKid hechten we heel veel belang aan een goede teamspirit. Iedereen gaat voor elkaar door het (kamp)vuur om van elke activiteit een topervaring te maken. We streven er dan ook naar dat elke WoodLeader een didactische of pedagogische opleiding gehad heeft. Indien je dit niet hebt, zorgen wij dat je een opleiding kan volgen die erkend is. Vraag bij Sven naar meer info.

Twee keer per jaar zorgen we ook voor een interne opleiding zodat je alle nieuwe activiteiten en de andere WoodLeaders leert kennen en onze activiteiten veilig kan begeleiden. Je bent welkom bij ons team vanaf 16 jaar voor een stage en vanaf 17 jaar met een monitorendiploma.

Interesse om deel uit te maken van ons fantastische team? Hieronder vind je onze vacatures als monitor, freelancer of kookouder.

Vrije sollicitatie Vacature WoodLeader Vacature WoodMaster Vacature WoodCook

Zie je het zitten om permanent deel uit te maken van ons team? Check dan hieronder de functies met meer verantwoordelijkheid. Toon jouw skills als kampcoördinator, zomercoördinator of verantwoordelijke voor de Outdoor Playground.

Vacature Kampcoördinator Vacature Zomercoördinator Vacature Outdoor Playground.