fbpx

Avontuurlijke Workshops voor scholen en gemeenten

Ben je op zoek naar avontuurlijke workshops voor je sportdag op school, de buitenspeeldag, een dag op je speelplein of een groter evenement in je gemeente? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Een avontuurlijke sportdag van WoodKid staat in het teken van avontuurlijke activiteiten en workshops die je zelf kiest in overleg met onze WoodExpert. De deelnemers kunnen elk op hun eigen tempo leren (outdoor learning), ontdekken maar vooral ravotten. De enthousiaste WoodLeaders komen naar jullie toe met al het materiaal. Zij zorgen voor deskundige en zeer enthousiaste begeleiding maar vragen ook ter plaatse een beetje ondersteuning. Zo bouw je samen aan een sterk team.

Onze WoodExperts staan je bij met raad en daad om er een geweldige dag van te maken. Van Aaaaaah (dat is hoog) tot Zooooot (zo cool). Wij denken graag mee met jou om er een geslaagde dag van te maken.

Tot snel! De WoodExperts
WoodKid vzw

Hoe gaat dit in zijn werk, zo’n activiteit (en -vrijblijvende offerte) aanvragen?
  • Je leest even welke activiteiten we allemaal aanbieden, en kiest er de leukste uit! Heb je zelf een idee of niet meteen gevonden wat je zocht? Laat het ons weten, dan kijken we samen hoe we dit kunnen uitvoeren.
  • Als aanbieder van kampen hebben we zelf ook een heel spelenboek waar we iets leuk uit kunnen kiezen. Je kan je dus ook gewoon laten verrassen.
  • Je denkt eens goed na over een datum!
  • Je vult ons aanvraag-formulier in of stuurt gewoon een mailtje naar sven@woodkid.be met de nodige informatie.
  • Onze WoodExpert berekent de prijs voor je en neemt contact op om alles vlot te organiseren.
Lees meer

Onze activiteiten

Een overzicht van alle workshops & activiteiten die wij organiseren.

Meest gestelde vragen

Al je vragen, onmiddellijk beantwoord! Toch nog een dringende vraag? Stuur een mailtje naar sven@woodkid.be en we nemen zo snel mogelijk contact op

Quanta kost da?

De kostprijs hangt af van heel wat factoren. Onze WoodExpert haalt zijn telraam erbij en bepaalt een eerlijke prijs op basis van de afstand, het aantal begeleiders die nodig zijn, het materiaal en het aantal activiteiten. Hou er rekening mee dat er 21% BTW betaald dient te worden. We geven bij de offerte duidelijk aan of de prijs met of zonder BTW is.

De locatie?

Uiteraard verkiezen we een bosrijke omgeving, maar op zowat elke locatie kunnen onze activiteiten plaatsvinden. Onze WoodExperts staan je bij met raad en daad voor een geschikte locatie.

Begeleiding

Wij hebben een hechte groep van ervaren monitoren die met plezier langskomen bij jou. We vragen echter dat er ook steeds begeleiding voorzien wordt vanuit de organisatie. Wil je alleen het materiaal huren en voorzie je zelf begeleiding? Dat kan ook! Een mix van onze begeleiders en jouw begeleiders? Dat kan ook! Wij zorgen sowieso voor degelijk en verzorgd materiaal dat geleverd of uitgeleend wordt.

Betaling

Je ontvangt op voorhand een offerte van ons. Na het uitvoeren van de activiteit bezorgen we je een factuur zodat je de betaling vlot kan uitvoeren. Werk je met een bestelbon? Bezorg ons die dan liefst digitaal. Wij zorgen voor een vlotte afhandeling van al het papierwerk.

Extra materiaal

Indien jullie zelf nog moeten zorgen voor materiaal dan wordt dit op voorhand doorgegeven. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om een wateraansluiting bij de vuurstand.

Vuur maken?!

Dit is een activiteit die heel erg populair is. We organiseren die in de meest veilige omstandigheden door het materiaal dat we gebruiken. Toch kan het zijn dat de omstandigheden van die aard zijn dat we deze activiteit niet kunnen laten doorgaan. Onze begeleider ter plaatse zal in eer en geweten oordelen of de activiteit veilig kan plaatsvinden.

Wat als het echt keihard regent?

Voor ons is het belangrijkste dat het een leuke activiteit wordt! Als het dus té hard regent, dan voorzien we een alternatief of zoeken we graag samen een nieuwe datum waarop we opnieuw kunnen plannen. Als het een beetje regent, zijn we ervaren genoeg om een vuurtje aan te krijgen!