fbpx

B&B

Datum

15 Aug 2021 18:30 - 20 Aug 2021 16:00

Wat

Deze kampweek heeft net dat beetje extra en dat heeft alles te maken met de locatie. B&B staat helaas niet voor luxe en verwennerij, maar wel voor BUITEN en BASICS.
We kiezen voor een aparte verblijfsformule waarbij we weer helemaal in contact treden met de natuur en het buitenleven op een unieke en heel leuke locatie. Slapen en eten doen we in tenten die op een paalwoning staan met weinig comfort, maar veel gezelligheid. Je kan je eigen tent immers inrichten zoals je dat zelf wil. Ons kampvuur zal dag en nacht branden. Overdag gaan we op verkenning in de omgeving en zorgen we voor afwisseling met veel avontuurlijke activiteiten naast het kamperen en bushcraften. Dit kamp is echt een week kamperen en buiten leven. Onze WoodCooks zorgen voor voldoende eten met veel energie. Voor onze vuile knieën en modderig gezicht hebben we de keuze uit de douches of...de beek.

Leeftijd

2012 - 2007

Locatie

Woutershof Kinrooi

Deze week verblijven we in één van de meest noordelijke puntjes van Limburg. Nog enkele stappen en we zitten in Nederland. Dit domein heeft gigantische mogelijkheden voor echte buitenmensen als wij.

https://www.hopper.be/nl/jeugdverblijf/woutershof/accommodatie/b2b/

Prijs

295 euro (10 euro korting voor broer of zus).
Deze prijs omvat alle activiteiten. begeleiding, eten en drinken tijdens het kamp.

UiTPAS

Sinds dit jaar kan je ook je UiTPASnummer achterlaten op het inschrijvingsformulier. Zo kunnen we jullie meteen de punten toekennen waar je recht op hebt bij deelname aan een kamp.

Inschrijven

Corona-update: omwille van de blijvende dreiging nemen we dit jaar geen risico en is er in 2021 eenmalig geen slaapkamp tijdens de PAASVAKANTIE. Vanaf 2022 staat dit weer op de planning.