fbpx

De saboteur

Datum

10 Jul 2022 18:30 - 15 Jul 2022 16:00

Deze week valt samen met het kamp “Kamp WoodKid” voor WoodKids op dezelfde locatie.

Wat

NIEUW! 10 deelnemers maximum! Wees er dus tijdig bij.

Dit kamp zit voor het eerst in ons aanbod en doet, terecht, denken aan het gelijkaardige populaire tv- programma De Mol. Deze week zit er in de groep van deelnemers één iemand die de boel probeert tegen te werken! Hij of zij zal onopvallend te werk gaan om de opdrachten doorheen de week te laten mislukken en op die manier zo veel mogelijk opbrengst voor de groepspot laten verdwijnen. Het is aan jou om te achterhalen wie het spel probeert te belazeren. De deelnemers aan dit kamp moeten beschikken over de nodige portie durf op het land, in de lucht en in het water. Daarnaast zal ook het mentale een belangrijke rol spelen. De opdrachten zijn immers niet alleen gericht op durven. Ook nadenken over bepaalde puzzels of raadsels zal aan bod komen. Je probeert met de hele groep samen de opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren om de groepspot te vullen en te achterhalen wie de verrader is in de groep. De hele groep blijft een volledige week aanwezig op het kamp. Iedereen maakt dus kans om het spel te winnen. Al zal het aantal juiste antwoorden bepalen wie uiteindelijk de échte winnaar is van dit razendspannende en zenuwslopende spel. De ontknoping en bekendmaking van de saboteur en winnaar, zal vrijdagnamiddag gebeuren in het bijzijn van de ouders.

Dit kamp gaat door vanaf 6 deelnemers.

Leeftijd

2009 - 2007

Locatie

De Hoge Rielen

Eén van onze toplocaties, omdat er alles is wat we nodig hebben voor een onvergetelijke week. Het prachtige domein is één en al natuur, volledig afgesloten en nagenoeg autovrij. Een eiland van rust dus. We verblijven voor deze Expeditie op een unieke slaapplek in het bos. We plaatsen onze tenten namelijk op een kampeertoren. Wil je al een glimp opvangen van jouw verblijfplaats? Check dan: (https://www.dehogerielen.be/domein/individuele-kampeerder)
Lichtaart

Prijs

335 euro (10 euro korting voor broer of zus ook als die op het kamp “Kamp Woodkid” zit.)

Deze prijs omvat alle activiteiten o.a. touwparcours, begeleiding, eten en drinken tijdens het kamp.

UiTPAS

Sinds dit jaar kan je ook je UiTPASnummer achterlaten op het inschrijvingsformulier. Zo kunnen we jullie meteen de punten toekennen waar je recht op hebt bij deelname aan een kamp.

Inschrijven