fbpx

De saboteur

Datum

13 Apr 2020 09:00 - 17 Apr 2020 16:00

Deze week valt samen met het kamp “Los door den bos” voor WoodKids op dezelfde locatie.

Locatie

Jeugdverblijf Kampidoe- Leopoldsburg

We beschikken hier over een verblijf in het midden van de bossen waar de saboteur zijn slag kan slaan. Maar we blijven niet de hele week op dezelfde locatie. We verleggen ons actieterrein ook naar Be-Mine in Beringen. Daar zullen heel wat spannende activiteiten op ons wachten. Neem zeker een kijkje op de website van het verblijf www.kampidoe.be voor foto’s en extra info. Check alvast eens bemine.be. De goede speurneus kan al enkele activiteiten achterhalen die we zullen doen in de zoektocht naar dé verrader.

Zwarte Spechtstraat 49, 3971 Leopoldsburg, bus 1

Wat

11 deelnemers! 1 saboteur!

Dit kamp zit voor het eerst in ons aanbod en doet, terecht, denken aan het gelijkaardige populaire tv- programma De Mol. Deze week zit er in de groep van deelnemers één iemand die de boel probeert tegen te werken! Hij of zij zal onopvallend te werk gaan om de opdrachten doorheen de week te laten mislukken en op die manier zo veel mogelijk opbrengst voor de groepspot laten verdwijnen. Het is aan jou om te achterhalen wie het spel probeert te belazeren. De deelnemers aan dit kamp moeten beschikken over de nodige portie durf op het land, in de lucht en in het water. Daarnaast zal ook het mentale een belangrijke rol spelen. De opdrachten zijn immers niet alleen gericht op durven. Ook nadenken over bepaalde puzzels of raadsels zal aan bod komen. Je probeert met de hele groep samen de opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren om de groepspot te vullen en te achterhalen wie de verrader is in de groep. De hele groep blijft een volledige week aanwezig op het kamp. Iedereen maakt dus kans om het spel te winnen. Al zal het aantal juiste antwoorden bepalen wie uiteindelijk de échte winnaar is van dit razendspannende en zenuwslopende spel. De ontknoping en bekendmaking van de saboteur en winnaar, zal vrijdagnamiddag gebeuren in het bijzijn van de ouders.

Dit kamp gaat door vanaf 8 deelnemers.

Leeftijd

13 - 15 jaar

Prijs

335 euro (10 euro korting voor broer of zus, ook als die op het kamp “los door den bos” zit)

Deze prijs omvat alle activiteiten, begeleiding, eten en drinken tijdens het kamp.

UiTPAS

Sinds dit jaar kan je ook je UiTPASnummer achterlaten op het inschrijvingsformulier. Zo kunnen we jullie meteen de punten toekennen waar je recht op hebt bij deelname aan een kamp.

Inschrijven