fbpx

De Woodkid checklist

Datum

03 Nov 2021 09:00 - 05 Nov 2021 16:00

Wat

Deze kennismakingsdriedaagse is er speciaal voor nieuwe WoodKids of echte diehards die ons niet kunnen missen. We steken deze 3 dagen vol met onze topactivtieiten en onze klassiekers. Alle zaken die je ooit als kind wil/moet doen in openlucht, komen hier aan bod.
Wat dacht je van: zelf vuur leren maken, leren werken met een zakmes, je eigen kamp bouwen, in de bomen klimmen, verstoppertje spelen in het donker, slapen in een hangmat,...en nog zoveel meer. De dagen gaan te kort zijn.

Leeftijd

2014 - 2010

Locatie

De Kluis Sint-Joris-Weert

In het midden van het bos staat een huisje dat helemaal voor ons alleen is. We maken het gezellig op de slaapzolder en maken zelf ons kampvuur aan onze kampvuurkring.

Prijs

180 euro (10 euro korting voor broer of zus)
Deze prijs omvat alle activiteiten, begeleiding, eten en drinken tijdens het kamp op donderdagavond en vrijdag.

UiTPAS

Sinds dit jaar kan je ook je UiTPASnummer achterlaten op het inschrijvingsformulier. Zo kunnen we jullie meteen de punten toekennen waar je recht op hebt bij deelname aan een kamp.

Inschrijven

Corona-update: omwille van de blijvende dreiging nemen we dit jaar geen risico en is er in 2021 eenmalig geen slaapkamp tijdens de PAASVAKANTIE. Vanaf 2022 staat dit weer op de planning.