fbpx

Groen geweld

Datum

22 Aug 2022 08:30 - 26 Aug 2022 16:00

Dagelijks van 8u30 tot 16u30. Op vrijdag tot 16u.

Wat

We zijn deze zomer ook opnieuw van de partij in de mooie fruitstreek. Veel van de leuke WoodKidactiviteiten worden hier overdag gespeeld. Ook dit jaar zorgen we voor een nieuw aanbod met nog meer aandacht voor avontuur! ‘s Avonds keer je moe maar voldaan terug naar huis en vertel je straffe verhalen bij je mama en papa aan tafel. Na een lekker nachtje slapen in je eigen bed kan je er weer vol energie tegenaan! Op donderdag blijven we 1 nacht slapen in ons zelfgemaakt (tenten)kamp of de hangmatten, als het weer het toelaat tenminste. We voorzien onthaal vanaf 8u30 tot 9u. De activiteiten lopen van 9u tot 16u. Nadien kan je nog even blijven plakken van 16u tot 16u30 (behalve op vrijdag). Donderdagavond en vrijdag voorzien wij eten voor de hongerige magen na al dat gespeel. Als het tegen dan weer mag, voorzien we op vrijdag een leuke afsluiter met de mamsen en papsen.

Leeftijd

2015 - 2010

Locatie

Bautershof Sint-Truiden

Diep verscholen tussen de fruitbomen van Haspengouw, ligt een magisch stukje groen. We hebben hier alles dat nodig is om er een geslaagde week van te maken. Ons speelterrein is een groot stuk bos waar er naar hartelust geravot kan worden. Check de locatie alvast eens op www.bautershof.be

Prijs

148 euro (10 euro korting voor broer of zus)

Deze prijs omvat alle activiteiten, begeleiding, eten en drinken tijdens het kamp op donderdagavond en vrijdag.

UiTPAS

Sinds dit jaar kan je ook je UiTPASnummer achterlaten op het inschrijvingsformulier. Zo kunnen we jullie meteen de punten toekennen waar je recht op hebt bij deelname aan een kamp.

Inschrijven