fbpx

Kamp Woodkid

Datum

10 Jul 2022 18:30 - 15 Jul 2022 16:00

Deze week valt samen met het kamp “De Saboteur” voor WoodJuniors op dezelfde locatie.

Wat

Onze WoodLeaders hebben een stevige training achter de rug om jullie opnieuw te voorzien van veel nieuws. Aan jou om te ontdekken of je een echte WoodKid bent. We verblijven op een oude militaire basis. Sluipen en camoufleren zijn hier dus de normaalste zaak van de wereld. Ook je observatie-. bewakings en oriëntatieskills worden getraind. Kan jij alle onderdelen verzamelen om uiteindelijk je vlot te maken en zo naar de geldkoffer te varen? Onze WoodCooks zorgen ervoor dat zelfs afwassen plezant is en we slapen bij goed weer in onze eigen bivakhut. Onvergetelijke avonturen en nieuwe spelen staan op jou te wachten. De WoodLeaders kijken alvast uit naar je komst. Dit jaar starten we op zondagavond, dus hebben we een extra avond samen.

Leeftijd

2015 - 2010

Locatie

De Hoge Rielen- Lichtaart

Eén van onze toplocaties, omdat er alles is wat we nodig hebben voor een onvergetelijke week. Het prachtige domein is één en al natuur, volledig afgesloten en nagenoeg autovrij. Met de bakfiets trekken we eropuit naar de verschillende activiteiten zoals o.a. het vlotvaren. Neem een kijkje op www.hogerielen.be

Prijs

299 euro (10 euro korting voor broer of zus, ook als die op het Saboteur kamp zit)

Deze prijs omvat alle activiteiten, begeleiding, eten en drinken tijdens het kamp.

UiTPAS

Sinds dit jaar kan je ook je UiTPASnummer achterlaten op het inschrijvingsformulier. Zo kunnen we jullie meteen de punten toekennen waar je recht op hebt bij deelname aan een kamp.

Inschrijven