fbpx

Los door den bos!

Datum

04 Apr 2022 08:30 - 08 Apr 2022 16:00

Deze week valt samen met het kamp “De Saboteur” voor WoodJuniors op dezelfde locatie.

Wat

Tijdens onze kampen staat avontuurlijk buitenspelen centraal! We zijn dan ook een hele dag actief bezig in het bos. Enkel slapen en eten doen we binnen. Hoewel…. Indien het weer het toelaat, slapen we een avond buiten in ons zelfgemaakt kamp of in de hangmatten. Tijdens de week ga je ook zelf aan de slag om je eten te maken op het kampvuur. Een externe jury zal jouw kampvuurgerecht proeven en beoordelen. Onze WoodLeaders leren je dagelijks iets nieuws en dagen je natuurlijk ook uit met nieuwe activiteiten. Zo leer je veilig omgaan met een zakmes of vuur maken met verschillende natuurlijke materialen. Deze bushcrafttechnieken kan je doorheen de week gebruiken tijdens onze Expeditie WoodSon of andere bosspelen zoals de escaperoom “Escape the forest”. Samenwerken is bij ons heel belangrijk. Doordat we met relatief kleine groepen werken, vormen we meteen een hecht team met alle WoodKids en WoodLeaders! Uitzonderlijk hebben we voor deze paasvakantie gekozen voor een dagkamp dus ‘s morgens en ‘s avonds keer je terug naar huis. Je moet onze WoodLeaders dus maar één nachtje missen. We ontvangen jullie van 8u30 tot 9u. De activiteiten lopen van 9u tot 16u. Nadien kan je nog even blijven plakken van 16u tot 16u30 (behalve op vrijdag). Op vrijdag eindigt het kamp om 16u. We sluiten af met een gezamenlijke activiteit vanaf 15u30, samen met de mamsen en papsen (als het dan weer mag).

Leeftijd

2015 - 2010

Locatie

Huize Chartreuze Holsbeek

We beschikken hier over een verblijf in het midden van de bossen. Onze achtertuin is zelfs een eigen speelbos waar we volop kunnen ravotten. Daarnaast is er ook een speelweide voor onze megakatapult of waterraket.

Dustelhoek 47, 3220 Holsbeek

Prijs

148 euro (10 euro korting voor broer of zus)

Deze prijs omvat alle activiteiten, begeleiding, eten en drinken tijdens het kamp na de overnachting.

UiTPAS

Sinds dit jaar kan je ook je UiTPASnummer achterlaten op het inschrijvingsformulier. Zo kunnen we jullie meteen de punten toekennen waar je recht op hebt bij deelname aan een kamp.

Inschrijven

Indien volzet, kan U zich op de wachtlijst registeren