fbpx

Los door den bos!

Datum

13 Apr 2020 09:00 - 17 Apr 2020 16:00

Deze week valt samen met het kamp “De Saboteur” voor WoodJuniors op dezelfde locatie.

Locatie

Jeugdverblijf Kampidoe- Leopoldsburg

We beschikken hier over een verblijf in het midden van de bossen. Onze achtertuin is zelfs een eigen speelbos waar we volop kunnen ravotten. Daarnaast is er ook een speelweide voor onze megakatapult of waterracket en kunnen we in de loop van de week een deugddoend badje nemen in het zwembad. Neem zeker een kijkje op de website van het verblijf www.kampidoe.be voor foto’s en extra info.

Zwarte Spechtstraat 49, 3971 Leopoldsburg, bus 1

Wat

Tijdens onze kampen staat avontuurlijk buitenspelen centraal! We zijn dan ook een hele dag actief bezig in het bos. Enkel slapen en eten doen we binnen. Hoewel…. Indien het weer het toelaat, slapen we een avond buiten in ons zelfgemaakt kamp of in de hangmatten. Tijdens de week ga je ook zelf aan de slag om je eten te maken op het kampvuur. Een externe jury zal jouw kampvuurgerecht proeven en beoordelen. Onze WoodLeaders leren je dagelijks iets nieuws en dagen je natuurlijk ook uit met nieuwe activiteiten. Zo leer je veilig omgaan met een zakmes of vuur maken met verschillende natuurlijke materialen. Deze bushcrafttechnieken kan je doorheen de week gebruiken tijdens onze Expeditie WoodSon of andere bosspelen zoals de escaperoom “Escape the forest”. Samenwerken is bij ons heel belangrijk. Doordat we met relatief kleine groepen werken, vormen we meteen een hecht team met alle WoodKids, WoodLeaders en WoodCooks!

Leeftijd

6 - 12 jaar

Van het eerste leerjaar t.e.m. het zesde leerjaar. Tot 14 jaar kan als je een hele grote fan bent of als je jongere broer of zus meegaat op hetzelfde kamp.

Prijs

295 euro (10 euro korting voor broer of zus, ook als die op het kamp “De Saboteur” zit)

Deze prijs omvat alle activiteiten, begeleiding, eten en drinken tijdens het kamp.

UiTPAS

Sinds dit jaar kan je ook je UiTPASnummer achterlaten op het inschrijvingsformulier. Zo kunnen we jullie meteen de punten toekennen waar je recht op hebt bij deelname aan een kamp.

Inschrijven