fbpx

Op ontdekking in Chartreuzebos

Datum

04 Jul 2022 08:30 - 08 Jul 2022 16:00

Dagelijks van 8u30 tot 16u30. Op vrijdag tot 16u

Wat

Sinds dit jaar heten we ook jonge avonturiers welkom, want je bent nooit te jong om je eerste stappen in de wildernis te zetten. Onze liefste en meest knuffelbare, maar tegelijk stoere WoodLeaders staan klaar om mee rond te neuzen in het bos op zoek naar avontuur.
Jong geleerd is oud gedaan dus zorgen we er ook voor dat je op een leuke manier kennis maakt met de natuur en de dieren en bomen in het bos. Vuile kleren en een vieze snoet horen er allemaal bij, maar gelukkig kan je s’ avonds weer naar huis voor een verfrissend badje. Op dit kamp voorzien we geen overnachting. Vrijdag is er vanaf 15u30 wel een afsluitende activiteit voorzien met de mamsen en papsen (als het tegen dan weer mag).

Leeftijd

2017 - 2016

Omwille van de aangepaste activiteiten en de leeftijd mengen we geen broertjes, zusjes of vriendjes met het kamp Vlammen 1 dat in dezelfde week doorgaat op dezelfde locatie.

Locatie

Huize Chartreuze-Holsbeek

Wij spelen graag avontuurlijk buiten en dat kan op deze locatie op de best mogelijke manier! Het Chartreuzebos ligt hier immers in de achtertuin. Huize Chartreuze brengt ons dus nog wat dichter bij de natuur. Machteld en Bruno geven ons zo de kans om onze avonturen nog beter te beleven. Dagelijks genieten we van hun gastvrijheid en de leuke, uitdagende omgeving.

Prijs

143 euro (10 euro korting voor broer of zus, ook als die op het Vlammen 1 kamp zit)

Deze prijs omvat alle activiteiten, begeleiding, eten en drinken tijdens het kamp op donderdagavond en vrijdag.

UiTPAS

Sinds dit jaar kan je ook je UiTPASnummer achterlaten op het inschrijvingsformulier. Zo kunnen we jullie meteen de punten toekennen waar je recht op hebt bij deelname aan een kamp.

Inschrijven