fbpx

Vlammen 1

Datum

04 Jul 2022 08:30 - 08 Jul 2022 16:00

Dagelijks van 8u30 tot 16u30. Op vrijdag tot 16u

Wat

We gaan op zoek naar avontuur tijdens het buitenspelen! Ook dit jaar zorgen we voor een nieuw aanbod met nog meer aandacht voor avontuur! Onze WoodLeaders zijn nu al in hun ideeëntrommel aan het zoeken naar nieuwe en uitdagende activiteiten waarbij avontuur en natuur centraal staan. We proberen onze WoodKids op een speelse manier opnieuw in contact te brengen met de natuur en het buitenspelen. Zo leer je kaartlezen om de weg in het gigantische bos terug te vinden of bouw je mee aan het reuzegrote kamp. Vuile handen en knieën zijn een must tijdens ons sluipspel. Camoufleren komt dan weer van pas tijdens de jacht op de witte tijger.

‘s Avonds keer je moe maar voldaan terug naar huis en vertel je straffe verhalen bij je mama en papa aan tafel. Na een lekker nachtje slapen in je eigen bed kan je er weer vol energie tegenaan! Op donderdag blijven we 1 nacht slapen in ons zelfgemaakt (tenten)kamp, als het weer het toelaat tenminste. We koken dan ook onze eigen kost op ons zelfgemaakte vuur. Onthaal is voorzien vanaf 8u30 tot 9u. De activiteiten lopen van 9u tot 16u. Nadien kan je nog even blijven plakken van 16u tot 16u30 (behalve op vrijdag). Donderdagavond en vrijdag voorzien wij eten voor de hongerige magen na al dat gespeel. Op vrijdag eindigt het kamp om 16u. We sluiten af met een gezamenlijke activiteit vanaf 15u30, samen met de mamsen en papsen (als we opnieuw mogen tegen dan).

Leeftijd

2015 - 2010

Omwille van de aangepaste activiteiten en de leeftijd mengen we geen broertjes, zusjes of vriendjes met het kamp Curieuzeneuzen dat in dezelfde week doorgaat op dezelfde locatie.

Locatie

Huize Chartreuze-Holsbeek

Wij spelen graag avontuurlijk buiten en dat kan op deze locatie op de best mogelijke manier! Het Chartreuzebos ligt hier immers in de achtertuin. Huize Chartreuze brengt ons dus nog wat dichter bij de natuur. Machteld en Bruno geven ons zo de kans om onze avonturen nog beter te beleven. Dagelijks genieten we van hun gastvrijheid en de leuke, uitdagende omgeving.

Prijs

148 euro (10 euro korting voor broer of zus)

Deze prijs omvat alle activiteiten, begeleiding, eten en drinken tijdens het kamp op donderdagavond en vrijdag.

UiTPAS

Sinds dit jaar kan je ook je UiTPASnummer achterlaten op het inschrijvingsformulier. Zo kunnen we jullie meteen de punten toekennen waar je recht op hebt bij deelname aan een kamp.

Inschrijven 2013 - 2015 Inschrijven 2010 - 2012

Indien volzet, kan U zich op de wachtlijst registeren