fbpx

Vlammen 2

Datum

01 Aug 2022 08:30 - 05 Aug 2022 16:30

Wat

We gaan op zoek naar avontuur tijdens het buitenspelen! Veel van de leuke WoodKidactiviteiten worden tijdens dit kamp dus overdag gespeeld. Ook dit jaar zorgen we voor een nieuw aanbod met nog meer aandacht voor avontuur! Onze WoodLeaders zijn nu al in hun ideeëntrommel aan het zoeken naar nieuwe en uitdagende activiteiten waarbij avontuur en natuur centraal staan. We proberen onze WoodKids op een speelse manier opnieuw in contact te brengen met de natuur en het buitenspelen. Zo leer je kaartlezen om de weg in het gigantische bos terug te vinden of maak je zelf een kompas. Vuile handen en knieën zijn een must tijdens ons sluipspel. Camoufleren komt dan weer van pas tijdens de jacht op de witte tijger.

‘s Avonds keer je moe maar voldaan terug naar huis en vertel je straffe verhalen bij je mama en papa aan tafel. Na een lekker nachtje slapen in je eigen bed kan je er weer vol energie tegenaan! Op donderdag blijven we 1 nacht slapen in ons zelfgemaakt (tenten)kamp, als het weer het toelaat tenminste. We koken dan ook onze eigen kost op ons zelfgemaakte vuur. Onthaal is voorzien vanaf 8u30 tot 9u. De activiteiten lopen van 9u tot 16u. Nadien kan je nog even blijven plakken van 16u tot 16u30 (behalve op vrijdag). Donderdagavond en vrijdag voorzien wij eten voor de hongerige magen na al dat gespeel. Op vrijdag eindigt het kamp om 16u. We sluiten af met een gezamenlijke activiteit vanaf 15u30, samen met de mamsen en papsen.

Leeftijd

2015 - 2010

Locatie

School De Bolster Neerijse

Wij spelen graag avontuurlijk buiten en dat kan ook op deze nieuwe locatie! Er is voldoende plaats om te ravotten en rond te crossen. En niet te vergeten, De doode Bemde ligt hier vlakbij. Meteen redenen genoeg voor ons om ook hier een kamp te doen waar avontuurlijk buitenspelen de rode draad is doorheen de week.

Prijs

148 euro (10 euro korting voor broer of zus)

Deze prijs omvat alle activiteiten, begeleiding, eten en drinken tijdens het kamp op donderdagavond en vrijdag.

UiTPAS

Sinds dit jaar kan je ook je UiTPASnummer achterlaten op het inschrijvingsformulier. Zo kunnen we jullie meteen de punten toekennen waar je recht op hebt bij deelname aan een kamp.

Inschrijven