fbpx

Woodtrack

Datum

05 Jul 2021 09:00 - 09 Jul 2021 16:30

Wat

Je gaat samen met een kleine groep WoodJuniors op pad en bepaalt zelf de route naar een nieuw avontuur. Onze WoodLeaders zijn steeds in de buurt om bij te sturen waar dat nodig is. Elke dag gebruik je andere oriëntatietechnieken (kaart en kompas, GPS, altijd rechtdoortocht,…) om op zoek te gaan naar spannende activiteiten voor echte durvers. Tijdens de tocht worden hechte vriendschappen gesmeed en kom je op plaatsen waar in jaren niemand nog is geweest. Je leert tijdens de week ook heel wat bushcrafttechnieken van de WoodExperts die je nodig zal hebben om zelf je vuur te maken en te koken.

Programma:
uittesten van een megavet touwparcours, paintball spelen met pijl en boog, slapen op een boerderij, zelf eten maken, slapen onder de blote sterrenhemel, je eigen kano besturen, bekentocht, dauwtocht,...
Je leeft een hele week samen met je team in de natuur. We slapen in tenten en kruipen af en toe vuil in bed. We vertrekken maandagochtend in Leuven en komen, hopelijk, vrijdagnamiddag in stijl ook daar weer aan.

Leeftijd

2008 - 2006

Locatie

We trekken een hele week van plaats naar plaats. Zonder dat we heel ver uit de buurt van Leuven gaan, ontdekken we toch nieuwe en verrassende locaties.

Prijs

335 euro (10 euro korting voor broer of zus)
Hierin zitten de kosten voor alle spannende activiteiten zoals klimmen, kanovaren, archerytag, maaltijden, drank, overnachting, begeleiding,…

UiTPAS

Sinds dit jaar kan je ook je UiTPASnummer achterlaten op het inschrijvingsformulier. Zo kunnen we jullie meteen de punten toekennen waar je recht op hebt bij deelname aan een kamp.

Inschrijven

Corona-update: omwille van de blijvende dreiging nemen we dit jaar geen risico en is er in 2021 eenmalig geen slaapkamp tijdens de PAASVAKANTIE. Vanaf 2022 staat dit weer op de planning.