fbpx

Woodtrack

Datum

04 Jul 2022 09:00 - 08 Jul 2022 16:30

Wat

Nieuwe route! Je gaat samen met een kleine groep WoodJuniors op pad en bepaalt zelf de route naar een nieuw avontuur. Onze WoodLeaders zijn steeds in de buurt om bij te sturen waar dat nodig is. Elke dag gebruik je andere oriëntatietechnieken (kaart en kompas, GPS, altijd rechtdoortocht,…) om op zoek te gaan naar spannende activiteiten voor echte durvers. Tijdens de tocht worden hechte vriendschappen gesmeed en kom je op plaatsen waar in jaren niemand nog is geweest. Je leert tijdens de week ook heel wat bushcrafttechnieken van de WoodExperts die je nodig zal hebben om zelf je vuur te maken en te koken.

Programma:
klimmen, professionele lasergame, slapen op een boerderij, zelf eten maken, slapen onder de blote sterrenhemel, snorkelen, bekentocht, dauwtocht,...
Je leeft een hele week samen met je team in de natuur. We slapen in tenten en kruipen af en toe vuil in bed. We vertrekken maandagochtend in Leuven en eindigen, hopelijk, vrijdagnamiddag ergens in Limburgse velden.

Leeftijd

2009 - 2007

Locatie

We trekken een hele week van plaats naar plaats.

Prijs

335 euro (10 euro korting voor broer of zus)
Hierin zitten de kosten voor alle spannende activiteiten, maaltijden, drank, overnachting, begeleiding,…

UiTPAS

Sinds dit jaar kan je ook je UiTPASnummer achterlaten op het inschrijvingsformulier. Zo kunnen we jullie meteen de punten toekennen waar je recht op hebt bij deelname aan een kamp.

Inschrijven