fbpx

Zot geravot

Datum

23 Aug 2021 09:00 - 27 Aug 2021 16:00

Wat

Nieuw in Limburg!

Veel van de leuke WoodKidactiviteiten worden hier overdag gespeeld. Ook dit jaar zorgen we voor een nieuw aanbod met nog meer aandacht voor avontuur! ‘s Avonds keer je moe maar voldaan terug naar huis en vertel je straffe verhalen bij je mama en papa aan tafel. Na een lekker nachtje slapen in je eigen bedje kan je er weer vol energie tegenaan! Op donderdag blijven we 1 nacht slapen in ons zelfgemaakt (tenten)kamp, als het weer het toelaat tenminste.

We voorzien onthaal vanaf 8u30 tot 9u. De activiteiten lopen van 9u tot 16u. Nadien kan je nog even blijven plakken van 16u tot 16u30 (behalve op vrijdag). Donderdagavond en vrijdag voorzien wij eten voor de hongerige magen na al dat gespeel.

Leeftijd

2014 - 2009

Locatie

Hoeve St-Jozefinstituut Bokrijk

Deze nieuwe locatie biedt ons een prachtig domein met een eigen bos. We zitten bovendien vlakbij het domein van Bokrijk. Een dagtocht mag dus zeker niet ontbreken.

Prijs

146,5 euro (10 euro korting voor broer of zus)
Deze prijs omvat alle activiteiten, begeleiding, eten en drinken tijdens het kamp op donderdagavond en vrijdag.

UiTPAS

Sinds dit jaar kan je ook je UiTPASnummer achterlaten op het inschrijvingsformulier. Zo kunnen we jullie meteen de punten toekennen waar je recht op hebt bij deelname aan een kamp.

Inschrijven

Corona-update: omwille van de blijvende dreiging nemen we dit jaar geen risico en is er in 2021 eenmalig geen slaapkamp tijdens de PAASVAKANTIE. Vanaf 2022 staat dit weer op de planning.