fbpx

Zot geravot

Datum

17 Aug 2020 09:00 - 21 Aug 2020 16:00

Locatie

De Hoeve- Bokrijk- Keippstraat Genk

In 2020 start WoodKid met activiteiten en avonturen in en rond Hasselt. Daarom komt er in Limburg een nieuwe locatie bij! Diep verscholen tussen het bronsgroen eikenhout en in aanwezigheid van de nachtegaaltjes, verblijven we op een groot en groen domein dat helemaal van ons is. Een oude hoeve doet hier dienst als verblijfplaats. Met een open haard die zich buiten bevindt is gezelligheid nooit ver weg. Neem gerust een kijkje op:
http://www.centrumdehoevebokrijk.be/

Wat

Tijdens onze kampen staat avontuurlijk buitenspelen centraal! We zijn dan ook een hele dag actief bezig in het bos. Enkel slapen en eten doen we binnen. Hoewel…. Indien het weer het toelaat, slapen we een avond buiten in ons zelfgemaakt kamp of in de hangmatten. Tijdens de week ga je ook zelf aan de slag om je eten te maken op het kampvuur. Een externe jury zal jouw kampvuurgerecht proeven en beoordelen. Onze WoodLeaders leren je dagelijks iets nieuw en dagen je natuurlijk ook uit met nieuwe activiteiten. Zo leer je veilig omgaan met een zakmes of vuur maken met verschillende natuurlijke materialen. Deze bushcrafttechnieken kan je doorheen de week gebruiken tijdens onze Expeditie WoodSon of andere bosspelen zoals de escaperoom “Escape the forest”. Ook een dagtocht naar een geheime, leuke locatie behoort tot de mogelijkheden. Samenwerken is bij ons heel belangrijk. Doordat we met relatief kleine groepen werken, vormen we meteen een hecht team met alle WoodKids, WoodLeaders en WoodCooks!

Leeftijd

6 - 12 jaar

Tot 14 jaar kan als je een hele grote fan bent of als je jongere broer of zus meegaat op hetzelfde kamp.

Prijs

305 euro (10 euro korting voor broer of zus)
Deze prijs omvat alle activiteiten, begeleiding, eten en drinken tijdens het kamp.

UiTPAS

Sinds dit jaar kan je ook je UiTPASnummer achterlaten op het inschrijvingsformulier. Zo kunnen we jullie meteen de punten toekennen waar je recht op hebt bij deelname aan een kamp.

Inschrijven