fbpx

Buitenklas

Wil je er met je klas een goede gewoonte van maken om 1 keer per week of maand een les te geven in openlucht? Dat kan! De buitenklas staat ter jullie beschikking zoveel je maar wil. Je zit dan gezellig samen met je klasgenoten op een boomstam met schapenvel om de les te volgen bij onze Pipowagen waar ook nog eens een heel interessante bibliotheek in verscholen zit.
Als leerkracht ga je zelf aan de slag of maak je gebruik van onze lespakketten. We kunnen je als leerkracht begeleiden in een groeiproces binnen Outdoor Learning zodat je na verloop van tijd zelf het heft in handen kan nemen.

Kleren voorzien die aangepast zijn aan het seizoen en de geplande activiteit/les.

  • Tijdsduur: Vaste terugkerende momenten (elke week, elke maand, elke dag,...). Je kiest zelf wanneer je langskomt en hoe lang je blijft met je klas.
  • Locatie: In onze buitenklas (afdak bij regenweer). Huize Chartreuze: Dutselhoek 47, Holsbeek Kom met de fiets of te voet. Da’s gezond en goed voor onze natuur. Er is een stopplaats van De Lijn op 400 meter. Omdat we een MOS-schakel zijn, kan je na reservatie gratis gebruikmaken van de lijnbus. Als je met de wagen komt, parkeer je op de parkeerzone aan het einde van de Lindestraat.
  • Prijs: Gebruik van de buitenklas Hele dag= 30 euro, Halve dag= 20 euro, Heel schooljaar= 810 euro. Je gaat zelf aan de slag met ons lespakket zonder hulp: Hele dag= 38 euro, Halve dag= 28 euro
Inschrijven