fbpx

Schooluitstap

Kom onze playground ontdekken tijdens een daguitstap met je klas of school. Je krijgt gedurende die dag de kans om je eigen interesses en vaardigheden te ontdekken en ontplooien. Wie weet gaan we die dag wel aan de slag in de moestuin of het kippenhok. Met de verse groenten kunnen we dan een lekker soepje maken. Om de dag af te ronden kan je met je klasgenoten ook nog wat timmeren of bouwen aan een podium waar klasgenoten dan een leuke muzikale of creatieve slotshow geven. In de mate van het mogelijke en als jullie daarvoor openstaan, nodigen we ook een klas uit het buitengewoon onderwijs uit. Jullie kunnen dan kinderen met een beperking op sleeptouw nemen en leren van elkaar.

Kleren voorzien die aangepast zijn aan het seizoen en tegen een stootje kunnen (in de herfst en winter laarzen, regenbroek, sokken, muts, sjaal,wanten).
Nat en vuil worden we sowieso dus voorzie ook reservekledij in een gelabelde rugzak (van een marcelleke tot schoenen).

  • Tijdsduur: Activiteit van 9.30-15u. Wij zijn flexibel dus laat gerust weten wat jullie mogelijkheden zijn.
  • Locatie: Huize Chartreuze: Dutselhoek 47, Holsbeek Kom met de fiets of te voet. Da’s gezond en goed voor onze natuur. Er is een stopplaats van De Lijn op 400 meter. Omdat we een MOS-schakel zijn, kan je na reservatie gratis gebruikmaken van de lijnbus. Als je met de lijnbus komt, kan je gebruik maken van lijn 310 of 535 en neem je stopplaats 302256 Als je met de autocar komt, gebruik je de parkeerzone aan het einde van de Lindestraat.
  • Prijs: 14 euro per deelnemer per dag
Inschrijven