fbpx

Coole mamaweekend

Datum

27 Jun 2020 09:30 - 28 Jun 2020 11:30

Locatie

kampeerterrein Sint-Pauluscentrum Rotselaar

Het prachtige domein is één en al natuur. Stap uit je tent en je zit in het bos. Veel stil zitten, is hier écht geen optie. We zitten bovendien op wandelafstand van het meer van Rotselaar. De grote kampvuurkring op het domein nodigt uit om een stevig kampvuur te maken. Neem alvast een kijkje via http://st-pauluscentrum.be/

Wat

Na zoveel lieve berichtjes en smeekbedes om samen met die stoere WoodExperts op weekend te mogen, zijn we dit jaar dan toch geplooid. Er komt een “Coole mamaweekend”!Niet alleen voor de mama’s natuurlijk, maar ook voor de bijhorende WoodKids. Er staan heel wat bosspelen op ons programma, maar er is ook ruimte om samen te chillen. En ja we gaan ook dingen doen die sommige mamaharten wat sneller doen slaan (en dan hebben we het niet over een speciale act van onze WoodExperts). Je kan met zoon- of dochterlief vuur leren maken of leren werken met een zakmes en we voorzien een aangepast natje en droogje voor ‘s avonds als de WoodKids in hun tent liggen.

Prijs

Mama: 82,5 euro
1e zoon/dochter: 72,5 euro
Vanaf 2e zoon/dochter: 65 euro.

Inbegrepen in de prijs
Heel veel plezier, tent voor 3 personen, alle activiteiten met deskundige begeleiding van de WoodExperts, voldoende lekkernijen van de WoodCooks om de dag door te komen.

Inschrijven