fbpx

Stoere papa weekend

Datum

13 Jun 2020 09:30 - 14 Jun 2020 11:30

Locatie

Kampeerterrein Sint-Pauluscentrum Rotselaar

Het prachtige domein is één en al natuur. Stap uit je tent en je zit in het bos. Veel stil zitten, is hier écht geen optie. We zitten bovendien op wandelafstand van het meer van Rotselaar. De grote kampvuurkring op het domein nodigt uit om een stevig kampvuur te maken. Neem alvast een kijkje via http://st-pauluscentrum.be/

Wat

Speciaal voor vaderdag organiseren we een weekend waarbij de pakes nog eens het kleine kind in zich naar boven kunnen halen. Samen met zoon en/of dochter kan er genoten worden van een heel weekend vol WoodKidfun waarbij de krachten van jong en oud gebundeld worden. Uiteraard staan er heel wat bosspelen op ons programma, maar er is ook ruimte om samen te werken en te koken. Zo kan je zoon- of dochterlief vuur leren maken of leren werken met een zakmes. Voor de papa’s staat er ook een speciale activiteit op het programma en voorzien we een aangepast natje en droogje.

Prijs

Papa: 82,5 euro
1e zoon/dochter: 72,5 euro
Vanaf 2e zoon/dochter: 65 euro

Inbegrepen in de prijs
Heel veel plezier, tent voor 3 personen, alle activiteiten met deskundige begeleiding van de WoodExperts, voldoende lekkernijen en drinken van de WoodCooks om de dag door te komen.

Inschrijven