fbpx

WoodJunior BeverExpeditie

Wij willen elke jongere de kans geven op een fijne tijd tijdens deze bizarre periode. Daarom plannen we deze dagactiviteit in onze agenda. Omwille van de huidige Covidmaatregelen is deze activiteit slechts toegankelijk voor 10 deelnemers. Indien nodig voegen we nog enkele data toe aan onze agenda.
Elke deelnemer/bubbel beschikt over eigen materiaal. Er is geen uitwisseling nodig. Op het water is er plaats genoeg om de afstand van 1.5 m aan te houden. Op het OV, tijdens het wandelen, bij het opblazen en aflaten van de packrafts en het in- en uitstappen dragen we een mondmasker omdat we dichter bij elkaar komen.

Datum

09 Apr 2021 10:00 - 09 Apr 2021 16:00

Indien nodig komen er meer data bij.

Wat

Samen met expert en bioloog Mathias van Fagus Outdoor trekken we erop uit voor een avontuurlijke en leerrijke dagactiviteit. Deze periode is ideaal om de bever in zijn volle glorie te ontdekken. Tijdens onze beverexpeditie, op het land en in het water, kom je alles te weten over het grootste knaagdier van Europa en ontdekken we het leefgebied van de bever rond Leuven. Vanuit je packraft spot je de vele wissels, afgeknaagde takken en voetsporen in het slijk. De bever laat er geen gras over groeien! Packrafts zijn ideaal voor actieve natuurbeleving. Vanuit je eigen stabiele bootje kan je zonder zorgen rondkijken en je laten overweldigen door de natuur. We varen door het bewaarde beemdenlandschap van Leuven. Onderweg kom je alles te weten over de leefwijze van de bever en wijzen we je alle sporen aan. Je hebt geen ervaring nodig om te packraften.

Leeftijd
2008 - 2006

Locatie

Start en einde aan Campus Arenberg (Celestijnenlaan)

Prijs

75 euro

Inbegrepen in de prijs: Packraft en bijhorend materiaal, deskundige begeleiding door een ervaren bioloog, heel veel plezier en misschien een natte broek.
Eigen drank en lunch voorzien.

Inschrijven